• facebook

Locatie nalin: Oostnieuwkerksesteenweg 45 8800 Roeselare

©2020 by bv twolve BE0732582305 Molenweg 19/2 8870 Izegem

Nathalie Verlinde

Speels, enthousiast, creatief, sportief, leergierig, gedreven, vriendelijk en lief... Dat is wie ik ben.

Kinderen zijn mijn passie en werken met hen en met hun ouders en context mijn levenswerk.

Mijn kinderen Willem, Suzan en plusdochter Nell zijn mijn grootste leermeesters. Zij houden me elke dag een spiegel voor. Ik leer ernaar te kijken en te veranderen wat ik kan veranderen. Nog elke dag leer ik van hen en van de kinderen die op therapie komen. Kinderen dragen veel wijsheid in zich. 

Mijn man Dirk steunt me, helpt me en houdt van mij en ik van hem. Samen zorgen we voor een evenwicht tussen geven en nemen, werken en ontspannen, luisteren en spreken, … De liefde is mooi. 

Verder heb ik 13 jaar gewerkt in het bijzonder onderwijs. Daar houd ik fijne herinneringen aan over en daar heb ik ook heel veel ervaring opgedaan. 

Ook heb ik tal van opleidingen en cursussen gevolgd die me gemaakt hebben tot wie ik nu ben. Ik  zal deze niet allemaal oplijsten. Ze zitten in mij geïntegreerd en wie met mij werkt, zal dit ook voelen. 

Ik blijf me bijscholen en ik blijf houden van nieuwe uitdagingen. In elke moment schuilt een geheim, in elke mens ontdek ik het goede. Vanuit die kleine zaken bouw ik op, in vertrouwen.

 

Ik vind het spannend om samen met jullie op weg te gaan! 

 

 

 

 

nathalie@nalin.be - 0476 473 117