• facebook

Locatie nalin: Oostnieuwkerksesteenweg 45 8800 Roeselare

©2020 by bv twolve BE0732582305 Molenweg 19/2 8870 Izegem

Liselotte

Hallo iedereen!

Ik ben Liselotte. Ik kan mezelf omschrijven als een open, vredelievend, eerlijk, gedreven, enthousiast, leergierig en zorgzaam persoon. 

Ik hou enorm van kinderen. Hun spontaniteit en eerlijkheid charmeren me telkens. Zelf geef ik al jaren leiding bij Kazou, Idee Kids en bij de lokale speelpleinwerking. Kinderen begeleiden doe ik steeds met hart en ziel. 

Aangezien ik heel graag in de buurt van kinderen vertoef en mij graag verdiep in taal en communicatie, koos ik voor de studie logopedie. Doorheen mijn studiejaren begon het steeds meer te kriebelen om de job te kunnen uitoefenen. Dankzij Nathalie krijg ik de kans om bij Nalin aan de slag te gaan, een droom die in vervulling gaat.

 

Het is mijn doel om kinderen zich goed te laten voelen en op zoek te gaan naar hun sterke kanten. In ieder kind schuilen namelijk prachtige talenten! Daarmee ga ik graag aan de slag. Daarnaast wil ik mij blijven bijscholen om mijn kennis steeds te verbreden en om mijn therapieën nog beter af te stemmen op het kind.

Ik kijk er al naar uit om met jullie kennis te mogen maken!

liselotte@nalin.be - 0477 032 022