• facebook

Locatie nalin: Oostnieuwkerksesteenweg 45 8800 Roeselare

©2020 by bv twolve BE0732582305 Molenweg 19/2 8870 Izegem

heppiemassage

 

Heppiemassage is een bijzondere kindermassage op maat van bijzondere kinderen. 

  

Deze massage werd door Helen Lodder (Nederland) speciaal ontworpen voor kinderen met autisme, maar is ook heel bruikbaar bij kinderen met AD(H)D, het syndroom van Down, hoogsensitieve kinderen, kinderen met slaapproblemen, kinderen die heel snel boos worden, erg onrustig zijn of zich gewoon niet lekker in hun vel voelen. Het is een massage die eigenlijk fijn is voor alle kinderen en ook bij volwassenen kan toegepast worden. 

  

Heppiemassage is een massage op maat en wordt stap voor stap opgebouwd. Naast weldoordachte, voorspelbare massagebewegingen (druk en/of strijktechnieken) wordt er ook gebuikt gemaakt van de kracht van helende edelstenen en aromatherapie. 

  

Heppiemassage kan zorgen voor een beter evenwicht tussen linker –en rechterhersenhelft, meer rust en minder angsten en stress, een betere slaap, meer lichaamsbesef, een verhoogde concentratie, een beter contact en communicatie, zich beter in zijn vel voelen. De diepe druk zorgt er o.a. voor dat de receptoren die gevoelig zijn voor lichte aanraking worden onderdrukt. Het resultaat is een verbetering van tolerantie voor tactiele prikkeling. De diepe en stevige druk zorgt voor aarding, die nodig kan zijn wanneer de energie hoog is en een kind er continue niet bij is. 

  

Er is een intakegesprek (dit kan telefonisch), zodat ik op voorhand min of meer op de hoogte ben van hoe het kind functioneert. Zo kan ik op voorhand ook inschatten wat de noden zijn en hoe ik tewerk zal gaan. 

  

De massage duurt maximaal een halfuur. De tijdspanne wordt aangepast aan wat het kind aankan. Dit kan variëren van 15’ tot 30’. 

 

Klik hier en doe een heppiemassage cadeau!
   

begeleider : Nathalie Verlinde of Marthe Decorte