• facebook

Locatie nalin: Oostnieuwkerksesteenweg 45 8800 Roeselare

©2020 by bv twolve BE0732582305 Molenweg 19/2 8870 Izegem

Celine Verhulst

Hallo iedereen!

Ik ben Celine en ik kan mezelf omschrijven als vrolijk, plichtsbewust, gedreven, open en zorgzaam. 

 

Het omgaan met kinderen is één van mijn favoriete activiteiten. Ik ben 4 jaar leidster geweest in de Chiro van Rumbeke. Mijn liefde voor kinderen is hieruit alleen maar toegenomen.

Ook toneelspelen was jarenlang een hobby van mij. Taal heeft mij steeds geboeid en ik wilde er graag iets mee verder doen. 

De keuze om te studeren voor logopediste was op deze manier snel gemaakt en ik heb het mij nog geen enkel moment beklaagd. De kinderen waarmee ik elke dag samenwerk, geven mij steeds weer opnieuw een warm en gelukkig gevoel.

 

Ik werk als zelfstandige logopediste in verschillende praktijken. Deze afwisseling is heel boeiend en leerrijk. Ik leer elke dag bij van mijn collega’s. Door het volgen van bijscholingen wil ik ervoor zorgen dat ik de kinderen optimaal kan laten groeien in hun mogelijkheden en kwaliteiten. 

 

De warme en huiselijke sfeer in de praktijk zorgen ervoor dat ik elke dag met een lach kom werken. Samen met mijn 3 superlieve collega’s ben ik er helemaal klaar voor om met jullie aan de slag te gaan! 

celine@nalin.be - 0494 752 707